Natūralus juodųjų serbentų vynas pradėtas gaminti 1927 m. įmonės įkūrėjo Balio Karazijos. Pagal nepakitusią receptūrą jis gaminamas iki šių dienų. Pusiau saldus. „Lietuvos metų gaminys 2007” pelnė aukso medalį. Tarptautiniame konkurse Ukrainoje, Jaltoje pelnė „Zolotoj Grifon-2009“ aukso medalį. Vynas pripažintas Lietuvos tautiniu paveldu. Sertifikato nr. 00013.
PREKĖS ŽENKLO APRAŠYMAS:
VORUTA - natūralūs vaisių ir uogų vynai - unikali Lietuvos tautinio paveldo dalis, per ilgus dešimtmečius išsaugojusi savitas vyndarystės tradicijas ir receptūras.
skoninės savybės:
Sodrios, vyšnioms būdingos spalvos, itin aromatingas, ragaujant harmoningai skleidžiasi subtiliai saldus skonis ir švelni rūgštelė.
Alergenai:
Sudėtyje yra: sieros dioksido ir sulfitų.
VARTOJIMO BŪDAS :
Tinka prie tvirto maisto – troškintos žvėrienos, šernienos kumpių, dešrų, brandžių sūrių. Šaltą vakarą, tinka ruošiant karštą vyno gėrimą. Rekomenduojama pateikimo temperatūra: 14-16 ° C.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikymo temperatūra: nuo +8 iki +25°C
Pakuotė:
Stiklas
Alkoholio koncentracija:
Alk. 10%tūrio
Papildoma informacija:
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
Prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje. Informacija, kurią pateikiame internetinėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Išsamesnė informacija pateikiama ant produkto pakuotės. Rekomenduojame vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.
Baltasis sausas vynas, pagamintas Čilėje iš 100% Chardonnay vynuogių.
Spalva: Ryški citrinos geltonumo su auksiniais akcentais.
Aromatas: Išraiškingas tropinių vaisių (ypatingai ananasų), persiko bei riešutų.
Skonis: Pasižymi ilgai išliekančiu ir įsimintinu skoniu.